måndag 1 mars 2010

Vård av barn

Att ha ett barn med öroninflammation är inte roligt. Särskilt inte om hon gråter av smärta en hel natt, trots Alvedon och att morgonen börjar med att örat värker sönder.
Det känns dock mycket bättre efter att man varit hos farbror doktorn och fått penicillin och man kan åka hem och bädda ner sig i soffan och titta på Tim Burtons fantastiska Kalle och chokladfabriken tillsammans med mamma och lillbrorsan.
Mamman försöker att inte tänka på allt som väntar på jobbet och försjunker i Willy Wonkas eskapader och njuter av en lugn bonusdag med sina barn.
En sådan dag kan man också passa på att uppdatera sin blogg med bilder på lite nysytt. Spenderade fredagskvällen i Skaparstigens trevliga sällskap och fick upp sy-ångan vilket resulterade i två nya tygväskor i helgen.
Favoriten är en i modell från Linnzan. En väska sydd i detta finfina tyg fyndat på Myrorna kan ju bara inte bli fel. Är jättenöjd med modellen efter lite justeringar i måtten och funderar som bäst på hur jag skulle vilja pimpa till nästa för att få den ultimata stickväskan!


Nästa är en helt rak modell sydd i en stadig Ikeastuv.


Jomenvisst serru, tygkassar går ju alltid åt...

3 kommentarer:

Skaparstigen sa...

Shit, så snygg den blåa belv! Nästa gång vi syr nåt ihop får du visa mig hur du ghorde den!

Hälsa sjuklingen!

rino sa...

oj vad vacker den blå är!
(tänkte jag säga och inser att det är samma som skaparstigen sa fast med ett ålderdomligare språk)

Hello sa...

Den blå är ju bara helt underbart ljuvlig! Både modell och tyg!